115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1863378

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Han skämmer ju ut sig efter varje förlust. Tränga sig in hos domarna och svina sig är ju rätt så patetiskt.

Kanske tycker han att domarna inte respekterar killarna i gruvan däruppe.

Efter att ha vunnit mot Dampungen i förlängning i förrgår, slog Luleå Göteborg med 2-8 i går och nu spelar de tredje matchen på tre dagar - mot svåra HV borta.

HV lyckades ju synnerligen överraskande och extremt knappt slå ut Luleå i semifinalen i fjol, mha en stark målvakt, ett extremt försvar samt kontringar.

I år har Luleå ändå tagit tre poäng i de tre matcher man mött HV och nu pågår alltså den fjärde matchen och 10 minuter in på tredje perioden är ställningen 1-1.