Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1863788

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag tänker att du är snabbast och mest pålitlig när det gäller att lyfta fram till allmän beskådan det som sekt-Apan vill dölja för offentligheten och där kompletterar jag med lite tabeller och annat smått och gått.

Vi hjälps åt att främja civilisation och mänsklig utveckling, genom att nagelfara och korsfästa det som inte har med sådant att skaffa, alltså apinterna angelägenheter och annat avträdesmaterial.

Tack och var så god och vi med fem fingrar måste hålla ihop :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja, dåvaredags.

Luleå möter blivande seriesegrarna, svenska mästarna och Europamästarna Växjö Läjkers. Svåraste motståndarna utanför NHL, möjligen - men bara möjligen - med undantag för SKA och CSKA Mockba.

Och dessutom har Luleå vunnit de två gånger vi mötts i år, för att ytterligare tända Hallam och hans pojkar.

Det kan förstås bara gå på ett sätt.

Om nu Läjkers av någon anledning skulle sega igen och det står oavgjort vid full tid är det SHL:s överlägset bästa lag i den spelformen som möts. Läjkers har vunnit 2 och förlorat 1 av sex förlängningar, samt vunna alla 3 straffräddningear de deltagit i. Luleå har vunnit 4 och förlorat 1 av 11 förlängningar, samt vunnit 5 och förlorat 1 straffläggning. Läjkers alltså knappt bättre än Luleå när det gäller att knipa bonuspinne.

Inga rapporter om att Cehlin spelar.

Apan tar emot Kronan hemma och det vankas förstås publikrekord i en match där Apan synes ha alla spelare med, men samtidigt måste steppa tillbaka och vinna nu, annars...
Kommentera