Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1864037

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja, dåvaredags.

Luleå möter blivande seriesegrarna, svenska mästarna och Europamästarna Växjö Läjkers. Svåraste motståndarna utanför NHL, möjligen - men bara möjligen - med undantag för SKA och CSKA Mockba.

Och dessutom har Luleå vunnit de två gånger vi mötts i år, för att ytterligare tända Hallam och hans pojkar.

Det kan förstås bara gå på ett sätt.

Om nu Läjkers av någon anledning skulle sega igen och det står oavgjort vid full tid är det SHL:s överlägset bästa lag i den spelformen som möts. Läjkers har vunnit 2 och förlorat 1 av sex förlängningar, samt vunna alla 3 straffräddningear de deltagit i. Luleå har vunnit 4 och förlorat 1 av 11 förlängningar, samt vunnit 5 och förlorat 1 straffläggning. Läjkers alltså knappt bättre än Luleå när det gäller att knipa bonuspinne.

Inga rapporter om att Cehlin spelar.

Apan tar emot Kronan hemma och det vankas förstås publikrekord i en match där Apan synes ha alla spelare med, men samtidigt måste steppa tillbaka och vinna nu, annars...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De officiella hemsidorna för Elitseriens klubbar var längre tillbaka för de flesta mycket viktiga för snabb information, men numera sprids kunskapen snabbare och mer frekvent på diverse forum och sociala medier.

Men nu slår Luleå Hockey till!

Via länken får ni det länge efterlängtade reportaget om spelarnas lindning av klubbknoppar! Det är Trebor som intervjuar, filmad av Terva och sammantaget blir det en enastående och epokgörande rapport!

Missa inte denna som ger helt ovärderlig information av största vikt för att bedöma enskilda spelare och deras prestationer i fortsättningen.

Kan bara vänta på att CryBert får tag på kunskapen och inser redan idag hur han kommer att använda den för att förklara bort förluster: vi hade inte tillräcklig tid för att linda klubban, vi råkade få med oss fel färg på tejpen, vi råkade köpa dubbelhäftanden tejp och flera av spelarna reagerade allergisk på den vaselinblandning vi var tvungna smörja handskarna med som anti-åtgärd, etc.

Kan också kommentera att den som ser inslaget på länken och inbillar sig att det är fråga om en sublim, erotisk berättelse är fel ute. Helt fel ute!
Kommentera