Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1864051

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De officiella hemsidorna för Elitseriens klubbar var längre tillbaka för de flesta mycket viktiga för snabb information, men numera sprids kunskapen snabbare och mer frekvent på diverse forum och sociala medier.

Men nu slår Luleå Hockey till!

Via länken får ni det länge efterlängtade reportaget om spelarnas lindning av klubbknoppar! Det är Trebor som intervjuar, filmad av Terva och sammantaget blir det en enastående och epokgörande rapport!

Missa inte denna som ger helt ovärderlig information av största vikt för att bedöma enskilda spelare och deras prestationer i fortsättningen.

Kan bara vänta på att CryBert får tag på kunskapen och inser redan idag hur han kommer att använda den för att förklara bort förluster: vi hade inte tillräcklig tid för att linda klubban, vi råkade få med oss fel färg på tejpen, vi råkade köpa dubbelhäftanden tejp och flera av spelarna reagerade allergisk på den vaselinblandning vi var tvungna smörja handskarna med som anti-åtgärd, etc.

Kan också kommentera att den som ser inslaget på länken och inbillar sig att det är fråga om en sublim, erotisk berättelse är fel ute. Helt fel ute!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite intressant omgång i SHL idag.

Alla är förstås intresserade av att se om Luleå Hockey kan spöa Läjkers för tredje gången i år och etablera sig som det enda hotet - i form av ett snarast mentalt bogeyteam - mot de helt suveräna Läjkers - dynastiernas dynastilag.

Jag kan redan nu meddela att såklart torskar vi. Något annat fins inte på kartan.

Men de två lag som går bäst i SHL - under Läjkers - möts också, då Djurgårn tar emot Pölsan på Hovet. Tuff uppgift, Hovet, för vilket lag som helst. Är det ett förspel till en kommande semifinal senare i vår?

Vidare har vi Frölunda mot Warulfven i slaget om väst, där bortalaget var ett topplag inledningsvis under säsongen men kanske nu hemmalaget håller på att ta över den positionen?

Dessutom har vi Röglarna mot Morsan och allt talar för att Rögle - som länge varit totalt avsågat i botten - nu passerar Morsan och lämnar understecketträsket där de två kvallagen ska utkoras. Så blir det säkert och därefter tror jag inte Röglarna bekymrar sig för botten längre utan där blir Morsan och Kronan kvar. För Rögle väntar nästa steg - att plocka Öret och börja jakten på en plats i Play-In. I detta nu är det hela 18 poäng upp till plats 10 för Röglarna och det är Luleå Hockey som har den platsen idag.

Jag utesluter faktiskt inte att Röglarna ledda av abbottar kan nå åttodelsfinal i slutspelet. Men inte på bekostnad av Luleå.

Vidare möter Öret Pungen - en kollision mellan de två lag med mynt i bagaget - men jag kan för allt i världen inte uppbåda något intresse för den drabbningen.

Det var väl det hele...

Ja, förstås att Apan och Kronan träffas i den sexfingriga arenan, men det handlar förstås inte om hockey. Utan om Apans jakt på ett all time low-resultat i Fair Play Ligan. Stora chanser för Apan att fixa det och bli bästigast i fråga om fulhet. De har ju plockat in mästaren på området. Fläskberget som levererar utvisningsgenererande insatser var tionde sekund. Om bara domarna börjar döma korrekt kommer det att bli fantastiska, historiskt fuligaste resultat av Apan.
Kommentera