Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1864101

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter första perioden.

Läjkrarna är oväntat försiktiga. Vi har ju vunnit båda matcherna i år, samt dessutom 5 av senaste 6 matcherna mot Läjkers.

Tydligen är de försiktiga och skrämda av de tidigare resultaten och Hallam har nog funderat hur de - som är överlägset bäst i Sverige och Europa - ska komma underfund med Luleå.

Nu tror jag de släpper på bromsen efter första periodens avvaktande spel och kör över oss redan under andra. Men kul att se att vi satt gryller mellan öronen på Sam och Bilan har förstås minst två rävar bakom båda öronen. När Bulan började som tränare skickade han en gång in på isen en femma spelare i solglasögon som åt banan.

Jag älskar ju att slå ned på tveksamma syftningar, så jag frågar mig själv om solglasögonen åt banan?

Nå, Hallam vet förstås om detta och är lite nervis för vad Bulan ska hitta på. Men efter första perioden ids han nog inte bry sig längre utan kommenderar gasen i botten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, vi fick vänta ända in i tredje perioden till dess att Läjkers tar ledningen med 1-0 efter 3-4 minuter.

Och det beror inte på att Läjkers tryckt på och skottat medan Filip räddat utan tvärtom har det varit ett rättvist speglande resultat efter en tillknäppt och jämn match.

Men ett snabbt crosspass för öppet mål, där Filip hann fram nästan, men pucken smet in.

Minuterna efter målet trycker Läjkers fram som fan, men Filip står emot.

Och efter sex minuter åker en Läjk ut och då pangar Petter E pucken i läjkstolpen. PP-trycket fortsätter och Johan Harju pangar in 1-1.

Ojoj, Läjkers måste känna sig riktigt störda av att Luleå - ett lag långt ned i tabellen - är så svåra att begripa och hantera.

:-)
Kommentera