Luleå HF

115470 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1864250

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, vi fick vänta ända in i tredje perioden till dess att Läjkers tar ledningen med 1-0 efter 3-4 minuter.

Och det beror inte på att Läjkers tryckt på och skottat medan Filip räddat utan tvärtom har det varit ett rättvist speglande resultat efter en tillknäppt och jämn match.

Men ett snabbt crosspass för öppet mål, där Filip hann fram nästan, men pucken smet in.

Minuterna efter målet trycker Läjkers fram som fan, men Filip står emot.

Och efter sex minuter åker en Läjk ut och då pangar Petter E pucken i läjkstolpen. PP-trycket fortsätter och Johan Harju pangar in 1-1.

Ojoj, Läjkers måste känna sig riktigt störda av att Luleå - ett lag långt ned i tabellen - är så svåra att begripa och hantera.