Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1864318

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tänk att Läjkers har så svårt att rå på oss.

Idag blev det en helt jämn match som vilket som helst av lagen kunde ha vunnit. Men Läjkers vann på sista straffen vid straffläggning.

Vi fick i a f en poäng. Det är mer än de flesta lag fått av Läjkers i år.

Imponerande att Luleå kunde stå upp så bra i dag.

VAR.....är Patrick Cehlin?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Man kan inte gnälla allt för mycket efter ett poäng mot suveräna serieledarna på bortaplan. Växjö spelade förvånansvärt defensivt mot oss ikväll, vilket jag bara kan anta betyder att de justerat sin svårstoppade totalhockey mot just Luleå. Jag är faktiskt rätt nöjd och med Lassi i mål tror jag vi hade tagit även bonuspoängen. Jag håller Filip som väldigt svag i just straffläggningar.

Övriga reflektioner ikväll...
#24 Brendan Fjollfin i Växjö borde fan skämmas efter ikväll. Han åker in i hög fart och crosscheckar en icke puckförande Engsund som tittar åt annat håll stenhårt i halsen som stupar i isen som en klubbad säl och långsamt reser sig upp med andningsproblem. Engsund blir med all rätt förbannad och ger tillbaka en lätt rapping över benet och den veka translatlantfan "lyckas" på ett vidunderligt sätt åsamkas mer skada än en crosschecking i halsen av detta veka rapp.
Våra ofantligt skelögda SHL-domare tycker så klart att dessa två situationer är precis lika allvarliga, vilket leder till 4vs4. Jag räknar med en avstängning på Fjollfin för den där incidenten var svinful och Engsund är verkligen ingen som någonsin ligger ner mer än cirka 0,02 sekunder efter en smäll.

Appropå veka transatlantfanskap... Clark drar till med en superfilmning åter igen. Undrar om han även denna gång visade upp en gammal skada åt domarna, kanske drog upp damaskerna och visade en benskada från 1997 då han på skolgården förlorade i herre på täppan :)

Jag önskar verkligen att även fans till lag de hejar på kan sätta ner foten för dessa uppenbara filmningar. Det är först då som enögda ledare som t.ex. Sjödin kommer sluta försvara dessa situationer. De flesta är tyvärr alldeles för hemmablinda men det finns lite hopp bland vissa fans iaf.
Är det verkligen värt ett PP som oftast inte ens renderar i något mål att dessa legoknektar pissar på ens klubbmärke och anor?
Kommentera