Luleå HF

115479 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1864399

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Vi har ju diskuterat filmningar förut och jag är böjd att hålla med dig mer nu. Ser ut som ett växande bekymmer.

Det jag dock kan störa mig på är att det slås upp stort i media när Brynässpelare filmar. Inte tillnärmelsevis lika stora rubriker när andra lag är inblandade. Ska nu media ta på sig att hänga ut filmare så får de vara konsekventa och behandla alla lag och spelare lika.

Avstängningar, som du vill ha, tycker jag är fel väg att gå. Men kanske ett hårdare straff. Fem minuters utv till exempel.

Sen så är det tragiskt att en filmning ska få mycket större utrymme i media än när någon medvetet försöker skada en motspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Bra. Det är roligare att diskutera då man inte står på varsin sida :)
Jag tycker det blivit ett växande problem under ett par säsonger nu, men blev ändå lite chockad över hur skamlöst USA och Kanada slängde sig under J-VM.
Fem minuters utvisning vore en start, men jag ser hellre att man tar i rejält med hårdhandskarna direkt i avskrämmande syfte... dvs avstängning och inkomstbaserad böter.

Det som retar mig mer med filmningar än fula företeeseler, som det där riktigt fula knäet från Djurgårdaren, är att filmarna i 99,9 procent av gångerna kommer undan med det. Sedan kan du väl inte räkna med att media ska vända sig mot Djurgården heller? Clarks filmning är så klart mycket trevligare att dreva ;)

Trevlig helg på dig!
Kommentera