Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1869702

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Nja, vi har ju mött er i slutspel två gånger - i semi och i final - och torskat båda gångerna.

Men matcher mellan Luleå och Apan innebär intensiv hockey och på så sätt vill man att de blir av.

Plus att förr eller senare är det vår tur att vinna och även om ni i år hårdsatsar på en helt ny spelstil kallad "veva klubban i ansiktet på motståndarna" är vi kanske så starka att vi tar er. Sist räckte det ju med att Janne Larssons son Emil satte en tackling på bekväme/late kioskflickepåsättaren så ballade highsticking ut fullständigt. Med Bulan vid rodret finns det nog fler knep att ta till för att ställa till med aphysteri och när eventuella motvapen ska initieras av sådana tveksamma halvportioner som CryBert och mindre klokare Klockare är sannolikheten stor för att de i stället bidrar till hysterien och sammanbrottet.

Jo. Vi vill ha Apan i slutspel.

Tänk om vi efter att ha besegrat Pölsan också kan ta tre pinnar mot vårt andra bogey team Öret i morgon? I så fall finns det chans att vi knaprar in på avståndet till flera av lagen på plats 4-8 och under de sju matcherna efter OS-uppehållet kanske trots allt tar en plats högre upp i sluttabellen så att ett slutspelsmöte mot Apan kan bli en realitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Eller blir som det tidigare blivit...den gode Sven jinxar...åsså går hans profetsia åt h-vete igen...å då andra profetsior kraschar får jag denna låt i skallen ;)
Kommentera