Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1881379

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DamGnagets duktige målvakt Minatsu Murase talar ut om Porkaborken: "– Jag personligen tycker inte att han ledde laget bra eller coachade laget på rätt sätt. Han satte in fel spelare vid fel tillfällen, säger Murase till hockeysverige.se."

Helt riktigt. Porkaborken körde som vanligt sin stil att alla ska spela lika mycket och när han dessutom sett till att ett koppel av Sveriges bästa spelare inte deltar blev det förstås pannkaka av hela skiten och hans utlovade "Vi ska spela final för OS-glud" landade i att vi fick spela bottenfinal och Sverige är nu sämre rankade i hockeyvärlden än man någonsin varit.

I varje klubb Porkaborken varit anställd har han fått sparken när han dragit igång sina galenskaper, men här skedde det inte eftersom en j-a f d korgbollspelare i OS-verksamheten beslutade att "Porkabork är vad Damkronorna behöver.

J-a knäppskalle, den där j-a korgbollsspelaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Så har vi "14 (!) spelare anmälda till disciplinnämnden efter uppvärmningsbråket".

Det gäller inför matchen Pungen-HV och Emil Sylvegård anses vara "värsta syndaren".

Riktigt fånigt, dvs att dra upp en sådan j-a historia om det. Jag tycker det var strålande reklam och perfekt agerat av Sylvegård.

Hockeyns rättsapparat borde allvarligt talat skita i sådant här som snarast är välkommet bidrag till underhållningen. Så får de tid över och kan hantera riktigt viktiga frågor bättre. Typ blindside-tacklingar i huvudet.
Kommentera