Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1881609

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Hur rysligt det är är behöver jag inte att vara förbannade på motståndarsupportrar, utan trivs alldeles utmärkt med att vi gillar er och ni gillar oss, O Zappa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jajhaja.

Perioden är över och ställning 1-3.

Nu vet jag att folk skulle kunna von oben påstå att "dplig hockey" men mellan mina öron begriper man i så fall inte hockeyns hjärta.

Jag ser en fantastisk hockey men i ställningen 1-3 med all sannolikhet körd för oss och det är vad som saknas.

Zebrorna?

Mitt sammanlagda omdöme är att det är en perfekt insats av dem. Och det gör mig mycket glad att kunna säga för jag vill verkligen att lagen ska få avgöra detta.

Skulle man vara strikt - typ som en jävla Ramsay - hade man kunnat ta 10-20 utvisningar ytterligare, minst, om man vore bokstavstrogen reglerna. Och personligen anser jag visserligen att Pölsan i så fall skulle ha haft fler av dessa, medan jag läser i den pölserliga boken att man är gramse över de gånger man anser lulespelare skulle ha blivit utvisade.

Men personligen anser jag alltså att zebrorna har agerat helt rätt och satt en nivå som spelarna förstår och två minuter för att ha fysiskt attackerat zebra liksom två minuter för att hålla annans klubba i många sekunder innan man helt enkelt sliter av honom klubban.

En hyggligt välbesatt Delfin är riktigt med och så snart det vankas möjlighet till pölsautvisning gör publiken vad den ska göra: vrålar på utvisning.

Bra så. Bra också att zebrorna håller sig kalla. En utvisning vardera på lagen efter två perioder är mycket bra betyg och lagen spelar verkligen inte så fult att zebrorna skulle varit tvungna att agera mer än så.

1-3, och med all sannolikhet är vi körda, råkörda.

O Zappa, ave spec unica.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis till segern i J20-slutspelet mot... trumvirvel... Skellefeteå aik!
Kommentera