Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1881944

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Känns lite bättre idag efter man sovit gravölsruset av sig och noterar att våra damer tog hämnd och förnedrade Gävledamerna med att jogga hem en enkel 6-0 vinst och skickar de till sommarlov.

Till sommarlov åker också Apbarnen efter att det nu är oomkullrunkerlig fakta att vi har bättre juniorer än Apan.
Borta i Mordor vänder våra eminenta juniorer ett 0-3 till enkel seger med 6-3 och apbarnen får sommarlov.
Man blir glad!

För övrigt noteras att apdamerna ställer 6 damer i mål efter att tagit ledningen med 1-0 mot Hammarby, gnetar sig till vinst och en 3:e och avgörande match.
Hoppas de vinner den så Pea får öppna börsen så apdamerna får spendera lite Appengar på resande dyrare än de vanliga med egen bil till Luleå, Ume och Övik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Om vi nu skall snacka om åttondelen så är känns det ju riktigt stympat med bäst av tre. Det var först i tredje matchen det tände till på riktigt och det hade varit otroligt intressant att fått se detta möte i bäst av sju istället.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: härligt att du är på så bra humör woff, det förkännar du, kan oxå glädja med att berätta att Pite pojkarna slog kallingarna och får vara med att kvala till allsvenskan 😀 bra utvecklingslag för både Saik och lule om det går vägen. Beträffande damerna så borde du hålla både tummar och tår för att Saik damerna tar sig upp så det kan bli lite heta derbyn framöver ;) ryktet går hårt här uppe att nästa säsong så ska alla resurser gå till det framgångsrika damlaget så Lule äntligen kan tvätta bort stämpeln som basketstad!
Kommentera