Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1883533

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Tackar för de fina orden och jag kan bara hålla med dig. Det är extra tungt då man åker ut tidigt, ett halvt jäkla halvår tills säsongen startar igen. Jag är däremot inte så jätteupprörd över årets säsong. Vi spelade stundtals jäkligt bra och har Bulan i flera år till. Innan säsongen startade så kände jag att kvartsfinal hade varit mycket bra. Vi nådde tyvärr inte riktigt dit men tycker det ser bra ut inför nästa säsong då spelarna lärt sig Bulans taktik bättre, och våra jättelovande fjunisar, med nya tillskottet bl.a. Sellgren från Modo, ska bli hemskt kul att följa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh:
Varit inne på det innan men grunden i ert lag ser mkt bra ut. Olausson/Berglund på centersidan och vi kanske kan anta att Lundeström stannar en säs till. Cehlin/Kovacs/Einar plus Larsson om inte han drar borde kunna ge att man formerar 3 starka linor beroende på vilken center ni tar in.

Backsidan har jag ingen direkt aning om med det talas om Erik Gustafsson in vilket är hög SHL-klass. Sellgren kan bli bra om han slipar bort en del dumheter han har för sig.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Vad hände med Mindcraft miljonerna? Luleås nuvarande trupp måste ju vara ganska billig eller har jag fel?
Kommentera