Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1891913

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Fuleå är en klassiker!! tror det ger mer tändvätska än nåt annat för era spelare! kanske Conny är en lirare för er? borde kunna gå rätt in i eran 4'e kedja då dom nästan är i samma ålder? ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Hahah nä ingen vodka-Conny i vårat lag tack. Visst är Fuleå en klassiker men känns inte så aktuellt längre. Vi har ju fan inte en ful eller tuff spelare kvar i laget, skulle väl vara Engsund men han spelar en riktigt vårdad hockey efter att han lämnade Frölunda.
Jag vet inte om jag skulle sträcka det så långt men för närvarande är vi mer Kuleå (finlirare o få fysiska spelare) än Fuleå nu för tiden :)

Vad hände för övrigt med det höga taket i ert forum? Mitt inlägg togs bort som var långt ifrån något av de gröve inlägg jag sett där inne, inte ens topp 100, fast man kanske inte får heja på Djurgården och kalla er ett filmarlag längre. Känns märkligt då Yoda knappt gjorde annat än att kalla FBK filmare och uppmuntra sitt eget lag till att också filma, men hans inlägg fick stå kvar :P
Kommentera