Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1891291

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ja man saknar ju tiden från då "Fuleå" användes flitigt. Nu hörs det mest bara från talanglösa fans som ännu inte kommit på något bättre och verkar tro någon blir upprörd av det smeknamnet :)
Jag hoppas att Skuggan inte är ute efter Connely från Rögle, då jag gärna ser någon betydligt bättre än honom som vår nya center.
Själv tycker jag det var rätt att Petrell skeppades, trots att han var en skön snubbe med härligaste hejarramsan någonsin, fast bortsett från alla hans tacklingar så var han en spelare med ytterst begränsad verktygslåda :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Hehe, nu va det det här igen om att man inte är så ofta på forumet...
Men apropå Petrell så gjorde det inget att han hade begränsad vertygslåda, det var av andra orsaker man gillade honom :-) ...han hade gärna fått vara kvar.
Angående Connely så verkar det se ut som att vi kommer att värva honom, tyvärr...vet inte vad han är tänkt som i sånna fall, men inte är det spetsen man önskat.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Fuleå är en klassiker!! tror det ger mer tändvätska än nåt annat för era spelare! kanske Conny är en lirare för er? borde kunna gå rätt in i eran 4'e kedja då dom nästan är i samma ålder? ;)
Kommentera