Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1890789

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Lugnt, jag själv är inte så aktiv här längre, har för mkt annat att göra :-)
Känns som att det kommer att bli viktigt för Luleå att Skuggan äntligen lyckas fixa en första center till oss och en offensiv back om det inte ska bli respass redan i åttondelen igen för oss nästa säsong.
Och precis som du vill också jag se mer köttiga busar i laget...sist Luleå var i semi för två år sedan då vi dessutom va det laget som pressade de blivande mästarna Frölunda bäst så hade vi Sylvegård, Granström, Hedman och Petrell i laget...var det en slump? Tror inte det :-)
Tycker fortfarande att det var synd att Osten skeppade iväg Petrell som verkligen ville vara kvar här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ja man saknar ju tiden från då "Fuleå" användes flitigt. Nu hörs det mest bara från talanglösa fans som ännu inte kommit på något bättre och verkar tro någon blir upprörd av det smeknamnet :)
Jag hoppas att Skuggan inte är ute efter Connely från Rögle, då jag gärna ser någon betydligt bättre än honom som vår nya center.
Själv tycker jag det var rätt att Petrell skeppades, trots att han var en skön snubbe med härligaste hejarramsan någonsin, fast bortsett från alla hans tacklingar så var han en spelare med ytterst begränsad verktygslåda :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så får vi gratulera Timrå till återtåget till Elitserien (SHL)....kul att de är tillbaka och skönt att bli av med Karlskrona som jag personligen själv inte tycker ska vara i Elitserien. Hoppas nu att Timrå får ihop detta och kan etablera sig igen.
Får man bara hoppas att MoDo spelar upp sig nästa säsong, gärna på Mora eller Rögles bekostnad :-)
Kommentera