Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1896849

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Japp, du har rätt som vanligt. Jag har heller aldrig i mitt liv skådat en sådan rumpspankning som denna finalserie, oavsett liga eller sport.
Jag tror fan i mig att en boxningsmatch mellan Gustaf Fridolin och Mike Tyson i sina glansdagar hade varit jämnare. Fridolin hade eventuellt fått in en liten kärringsmäll precis i början innan det blev gonatt :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket trevligt att Isac Lundeström inte lockades av Frölundas komsi komsi. Man blir varm i Luleåhjärtat när även våra ungdomar trivs och tycker de utvecklas bra i Luleå :)
Med Isacs och Olas förlängning så tycker jag faktiskt att Connolly är en vettig värvning för platsen som tredje center. Han kan knappast vara sämre än de transatlantiska centrar vi värvat senaste åren. Räknar även med att Isac får platsen som andra center till denna säsong och både Ola och Isac är alldeles för bra för att vara tredje center, vilket hade blivit fallet om vi värvat en toppcenter.

Man blir däremot lite mörkrädd av kvaliteten på våra värvningar när man ser vad de andra klubbarna redan börjat värva in. Vi har väl inte den bästa ekonomin i SHL, så man får lita på att gubbarna på kansliet vet vad de pysslar med som inte sätter sprätt på alla CMore-miljoner på direkten.
Kommentera