Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1897055

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Visst var det kul att Lundeström stannade kvar, för visst är han en minst sagt spännande spelare...MEN, jag själv hade faktiskt trott lite mer av honom denna säsong men blir kul att se om han tar det sista riktiga klivet fram som finns i honom.
Connolly tycker jag väl lite si och så med...är väl ok och passar väl in som tredjecenter men som du säger så är han ett mer säkert kort än våra transatlantiska "stjärnvärvningar" de tre-fyra senaste säsongerna.
Men, det är ju trots allt bara början på silly också :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux:
Lugn och fin, grabben var endast 17 när säsongen börja;) Ni ser ut att kunna få 3 kedjor, med tillgängligt material. Rätt bra yttrar i Kovacs/EE/Chelin. Stannar Emil L?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Riktigt kul trots att jag precis som dig förväntade mig mer av honom under föregående säsong. Det känns som att han spelar väldigt safe som center, men då det tydligen är den position han föredrar så är det väl bara låta honom få tid på sig att utveckla sin offensiv. Likt Wallmark tror jag att han kommer slå igenom rejält antingen nästa eller om två säsonger. Det är spännande följa våra egna unga spelare från vårt naturliga upptagningsområde :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Erik Gustafsson, bästa svenska backen i OS, klar för 4år.
Nu levererade Skuggan.
Tydligen hade han bättre betalda bud från SHL men vi var ute tidigt och vårt paket passade bäst.
Man blir glad!

Tydligen blir det premiär i SHL våran superback Erik Gustafsson.
Välkommen till Luleå, vackraste staden i Norrland :)
Kommentera