Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1899375

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I sillyn för övrigt hittar jag en liten intressant sak i vårt kära grannlag SKAIK.
Det är Pontus Petterström, SKAIKs Kapten förra säsongen, som får lämna laget.
Precis som då de kickade Gnomell kan man tycka att det ter sig konstigt.
Men man ser ett litet rött band...både Gnomell och Petterström tillfördelades Kaptensbindeln när den oduglige fläskhögen Hollywood lämnade SKAIK, ena gången för sin "proffssejour" i KHL och nu senast av "skada".
Både Gnomell och Petterström är hårt arbetande och icke fuskande spelare som käkar puck förlaget och håller inte på med fulheter som att ramma motståndarnas målvakter, filma, slewfoot, crosscheckingar och att lägga sig på motståndarspelare, dvs de spelar hockey....ändå blir de kickade och av med Kaptensbindels för....jo just det, Fläskhögen Hollywood. Nu vet vi inte om Fläskhögen Hollywood blir Kapten i SKAIK kommande säsong, har Mikael Lindgren lite vett i huvudet så skickar han Hollywood till Clemensnäs eller nått annat lag som späckhögen hör hemma i med tanke på hans skicklighet.
Men en sak är säker, Gnomell och Petterström passade iaf inte in som Kaptener i SKAIK eftersom de hade fel värdegruuund i SKAIK, dvs inga ramma motståndarnas målvakter, filma, slewfoot, crosscheckingar och att lägga sig på motståndarspelare och annat hyss som Fläskhögen Hollywood passar in i.
Kommentera