Luleå HF

115471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1899205

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade:Mmmm, enligt undersökningen som Luleå Hockey gjorde bland fans och sponsorer så ville de flesta ha tillbaka Stålmannen.
Jag är ju så pass gammal att jag började följa Luleå när det var Stålmannen som gällde...men njaeee....jag är nog lite besviken över valet. Jag personligen själv gillar björnen med snöflingorna och norrskenet bättre än Stålmannen, tycker björnen är en snyggare logga som passar bra med Björnhuvudet, samt att Luleå har sitt enda SM-Guld med just en loggan också :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Själv är jag överförtjust över att vi äntligen går tillbaka till stålmannen. Jag gillar introt med björngapet, i synnerhet när så många andra SHL-lag bara har brinnande soptunnor när de åker in på isen, men har aldrig tyckt om björnloggan. Varenda Luleå hockeyprodukt jag köpt, typ t-shirts, har varit med stålmannen. Jag gillar verkligen att föreningen lyssnar på fansen, utan det så hade vi haft nog ännu haft en bjärv som logga hehe
Det är mycket som känns bra med dagens ledning. Trots att vi åkte ur innan det riktiga slutspelet började så har vi gått +1,3 mille säsongen 2017/2018. Det är ett tecken på en välskött klubb att vi inte går -17 mille eller nåt liknande bara för att vi inte nådde finalen :)
Jag gillar även värvningarna som känns smarta med tanke på ekonomin, hamna i budgivning på överbetalda legoknektar känns det som att andra klubbar får pyssla med.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I sillyn för övrigt hittar jag en liten intressant sak i vårt kära grannlag SKAIK.
Det är Pontus Petterström, SKAIKs Kapten förra säsongen, som får lämna laget.
Precis som då de kickade Gnomell kan man tycka att det ter sig konstigt.
Men man ser ett litet rött band...både Gnomell och Petterström tillfördelades Kaptensbindeln när den oduglige fläskhögen Hollywood lämnade SKAIK, ena gången för sin "proffssejour" i KHL och nu senast av "skada".
Både Gnomell och Petterström är hårt arbetande och icke fuskande spelare som käkar puck förlaget och håller inte på med fulheter som att ramma motståndarnas målvakter, filma, slewfoot, crosscheckingar och att lägga sig på motståndarspelare, dvs de spelar hockey....ändå blir de kickade och av med Kaptensbindels för....jo just det, Fläskhögen Hollywood. Nu vet vi inte om Fläskhögen Hollywood blir Kapten i SKAIK kommande säsong, har Mikael Lindgren lite vett i huvudet så skickar han Hollywood till Clemensnäs eller nått annat lag som späckhögen hör hemma i med tanke på hans skicklighet.
Men en sak är säker, Gnomell och Petterström passade iaf inte in som Kaptener i SKAIK eftersom de hade fel värdegruuund i SKAIK, dvs inga ramma motståndarnas målvakter, filma, slewfoot, crosscheckingar och att lägga sig på motståndarspelare och annat hyss som Fläskhögen Hollywood passar in i.
Kommentera