Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1899391

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Själv är jag överförtjust över att vi äntligen går tillbaka till stålmannen. Jag gillar introt med björngapet, i synnerhet när så många andra SHL-lag bara har brinnande soptunnor när de åker in på isen, men har aldrig tyckt om björnloggan. Varenda Luleå hockeyprodukt jag köpt, typ t-shirts, har varit med stålmannen. Jag gillar verkligen att föreningen lyssnar på fansen, utan det så hade vi haft nog ännu haft en bjärv som logga hehe
Det är mycket som känns bra med dagens ledning. Trots att vi åkte ur innan det riktiga slutspelet började så har vi gått +1,3 mille säsongen 2017/2018. Det är ett tecken på en välskött klubb att vi inte går -17 mille eller nåt liknande bara för att vi inte nådde finalen :)
Jag gillar även värvningarna som känns smarta med tanke på ekonomin, hamna i budgivning på överbetalda legoknektar känns det som att andra klubbar får pyssla med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jo, bevisligen vill de flesta ha tillbaka stålmannen, men jag personligen själv hade hellre velat ha kvar björnen :-)
Men nu blev det ju demokratiskt beslutat så, så då är det bara att acceptera det :-)
Håller med att ett plussresultat denna säsong är riktigt bra med tanke på de mindre bra sportsliga resultatet, men som du säger så är det ett bevis på att man sköter ekonomin på ett bra sätt och att vi värvar smart och billigt.
Att börja tokbjuda på halvdana spelare som vissa andra klubbar gör kan vi hålla oss ifrån :-)
Kommentera