Luleå HF

115642 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1903971

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
{Knegare och Blister}: Glad att göra er glada:-) Har ni tänkt på att om jag inför varje säsong hävdar att Luleå kommer att fimpa Apan innebär det att vi varje år kommer närmare att det sker, förutsatt att det någon gång sker. Därav följer att chansen/risken att det sker i år är större än tidigare...:-)

Idag vann tydligen Apan träningsmatchen med 2-0 och jag misslyckades följa matchen här på södra Öland där jag befinner mig. Men jag ser att herrar Öhlund-Björk tydligen var zebror och som alla vet är de något grönjävulskt anti-Luleå, pro-Apan så norrbottningar som de ändå är. Så jag tar inte så mycket intryck av det resultatet. Dessutom hade ju Luleå i stort sett en femma borta.

Känns fint att Apan vann idag med konsekvensen att de tror de har oss i fortsättningen också. Medan vi begriper att det handlar om en s k pyrrhusseger. Jag kommer att påminna er om det här resultatet när vi senare möts på riktigt:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Förvisso så kommer det gå sämre nån gång i framtiden...kan inte å kommer inte säga emot om det...det enda jag tog upp att du antytt Skellefte-flopp i ett antal säsonger nu i rad...å det där med ”jinx” är nåt som kommer upp i pallet på mig varje gång.

Å det där med resultat i träningsmatcher är nåt man ska ta med jävla nypa salt...eller rent av en säck...i princip helt ointressant. Vet själv av erfarenhet...har tagit upp nån gång då Skellefte krossade löven nån vecka innan seriestart 1996...fan vad jag njöt medans lövarna på jobbet sa bara att det var träning...vi får se då serien börja...å första detbyt i serien så piskade dom oss med nästan tvåsiffrigt...helvete vad man led.

Ja det var på den tiden Skellefte spelade i ”via dolorosa”(lidandets väg)...kallar själv hokkyallsvenskan för det...
Kommentera