Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1906571

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hehe underbar sammanställning måste jag säga. Håller med i allt du säger.

Frågan är om de du benämner apmonstrum gör som frozare brukar göra? Dvs att det slår över i självhat och självförakt när skaik faller djupt ner i dyn? När motgångarna står som spön i backen blir de först osynliga, passiva. Sedan brister det och de spyr all sin galla på den tidigare älskade sekten?
Vem vet, de kanske blir Lule-supportrar i smyg. Tror deras hat mot Luleå egentligen är en sorts hatkärlek. Ser man på maratontabellen inser man iaf att en hel del av deras hat beror på mindervärdeskomplex.

Vilka möter skaik i första omgången tro. Har inte bemödat mig att kolla upp det. Nå, vinner vi över pölseriet och skaik förlorar sin första match kommer vi redan då ligga före i tabellen. Om inte återstår 51 omgångar för oss att gå förbi, men jag tror att vi redan vid jul kommer att ligga markant före skaik i tabellen.

Snart har dom bara jockar och slew-fötter kvar att gotta sig åt, med deras fäbless för sviniga överfall, och det inför halvtomma läktare trots kommunsponsring av biljetter.

Det roliga är att alla andra äntligen börjar inse hur dom är. Många experter och andra fans är gode överens numera om att skaik har de mest enögda och okunniga fansen som brölar aggressivt i tid och otid för att påverka domare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: hahaha "mest enögda fans" prova gå på hockey i Coop Arena så får du höra hur ni låter 😆👍
Det är klart att vi kommer att falla och lag är bättre och sämre från år till år, de som har varit en styrka hos oss är att kunna bita ihop och lite extra i slutspelet, jag menar att vi tog oss till final ifjol var väl de närmaste man kan kalla bragd och där tog orken slut och sett över säsongen hade jag varit mer än nöjd om vi tagit oss till semi. Luleå där emot har väl snarare en tradition att vika ner sig 😉 Vi Skellefteå supportrar har varit med om så mycket elände historiskt så vi är glad för alla framgångar senaste åren men man vill alltid ha mer och självklart finns det ett gäng galningar som älskar att höras i våran skara så dra inte alla över en kam.
Kommentera