Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1906575

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: hahaha "mest enögda fans" prova gå på hockey i Coop Arena så får du höra hur ni låter 😆👍
Det är klart att vi kommer att falla och lag är bättre och sämre från år till år, de som har varit en styrka hos oss är att kunna bita ihop och lite extra i slutspelet, jag menar att vi tog oss till final ifjol var väl de närmaste man kan kalla bragd och där tog orken slut och sett över säsongen hade jag varit mer än nöjd om vi tagit oss till semi. Luleå där emot har väl snarare en tradition att vika ner sig 😉 Vi Skellefteå supportrar har varit med om så mycket elände historiskt så vi är glad för alla framgångar senaste åren men man vill alltid ha mer och självklart finns det ett gäng galningar som älskar att höras i våran skara så dra inte alla över en kam.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Sant är att alla arenor har mer eller mindre enögda fans. Så även Luleå. Men flera domare, motståndare och hockeyskribenter har senaste säsongerna särskilt lyft fram Skellefteå kraft arena som det ställe i SHL där fansen är mest enögda. Jag säger bara som det är, jag är endast en budbärare kring detta ;)
Den positiva tolkningen är såklart att skaiks fans är mest engagerade och det är väl inte dåligt iof.

Hm alltså om vi bortser från möten med Brynäs så tror jag inte Luleå vikt ner sig. Vi har snarare överpresterat med tanke på vilka dåliga lag vi haft på pappren stora delar av 2000-talet.Mot Brynäs har vi vikt ner oss eller tappat "klara segrar" på de mest konstiga sätt, gång efter annan. Både i seriematcher och i utslagsmatcher. Men det handlar mer om svart magi och pölseri än att Luleå viker ner sig,typ :P
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Håller med dig till fullo...som om jag skulle skrivet det själv. Fy in i h-vete vad man lidit genom åren då vi harvade i via dolorosa...minns med fasa tiden då laget hade mer istid i burskydd än tid i offensiv zon(ja det kändes så iallafall).

Klart som fan att det kommer sämre tider...dynastisopprötterna har inte mycket till verklighetsförankring...eller så är dom bara renodlade Lule eller löventroll som gör sitt yttersta för att det ska smutskastas från motståndarfans så mycket det bara går om "vårt" AIK...fast att laget så småningom ska bli så dåligt att SHL/elitserien avslutas å det blir via dolorosa igen är nog mer eller mindre en våt dröm för våra antagonister...typ...
Kommentera