Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1906603

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Håller med dig till fullo...som om jag skulle skrivet det själv. Fy in i h-vete vad man lidit genom åren då vi harvade i via dolorosa...minns med fasa tiden då laget hade mer istid i burskydd än tid i offensiv zon(ja det kändes så iallafall).

Klart som fan att det kommer sämre tider...dynastisopprötterna har inte mycket till verklighetsförankring...eller så är dom bara renodlade Lule eller löventroll som gör sitt yttersta för att det ska smutskastas från motståndarfans så mycket det bara går om "vårt" AIK...fast att laget så småningom ska bli så dåligt att SHL/elitserien avslutas å det blir via dolorosa igen är nog mer eller mindre en våt dröm för våra antagonister...typ...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: "...dynastisopprötterna har inte mycket till verklighetsförankring...eller så är dom bara renodlade Lule eller löventroll som gör sitt yttersta för att det ska smutskastas från motståndarfans så mycket det bara går om "vårt" AIK"

Hahaha ja det är en tanke man kan ha :D
Har dock svårt att tänka mig att troll är så envetna som monstrumen är. Troll brukar kunna härda ut några veckor, eller månader i extrema fall . Men att ha disciplin att trolla säsong efter säsong, och framstå på det sätt monstrumen framstår, det skulle kräva omänsklig disciplin och träning i åratal av de bästa underrättelsetjänsterna :P

Fahlman är annars ett exempel, som öppet var som han var. Inget troll mao.
Den mannen skapade mycket "agg" mot skaik indirekt kan man säga, hos många fans och inte bara hos lulefans. Den enda skillnaden mellan honom och monstrumen är att han kunde skriva bättre än dem rent språkligt. Innehållsmässigt var det dock samma patetiskt låga nivå.

Det fanns en tid när jag småhöll på skaik i elitserien (innan Luleå gick upp). Liksom jag småhöll på Modo och emellanåt Löven. Är norrlänning så gillar norrländska lag mer än sydländska. När skaik harvade i lägre serier småhöll jag också på dem, rätt så mycket faktiskt.

Dock var i synnerhet Fahlman sista spiken i kistan som gjorde att jag började ohålla på skaik. Men även deras knyckande av talanger, falska verklighetsbeskrivning och självgoda påhopp från "hatsvansen" gjorde mig anti. Tex att Luleå hockey inte har någon historik, att vi är en "ny" klubb som endast funnits sedan 1977 medan skaik minsann har anor från "stenåldern". Detta är inte en rättvis beskrivning eftersom Luleå hockey är en produkt i rakt nedstigande led från andra Luleåklubbar som funnits längre än skaik. Om detta har Sven så förträffligt berättat om på detta forum. Varför skulle inte den anrika, fina historiken från de klubbar som var med och bildade Luleå Hockey få räknas? Nääää all hockey-historik i Luleå innan 1977 räknas inte enligt skaiks hatsvans. När man däremot ska räkna vad som räknas som "egna produkter/egna led/från blygden" för skaik...ja då är man frikostig.

Nå detta om monstrumen. Snart dags för seriespel :D
Kommentera