Luleå HF

115797 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907354

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Skrämmande. Finns det nåt område där dom inte ljuger och beter sig illa? Jag vet inte vad som är värst...att dom beter sig illa eller att dom hycklar och låtsas vara "fina och gooda". Bilden du laddade upp visar hur det ser ut i praktiken alltså vilket är helt annorlunda mot den publiksiffra dom skyltar med. Nåja inte ens dom kan mörka att kassan deras sinar för varje år.

Verkligheten håller på att hinna ikapp dom. Att Lindström trivs så bra i den föreningen visar väl att han har lika skum värdegrund. Lika barn leka bäst. På kansliet trixar dom med publiksiffror, tar betalt för parkeringar dom inte har rätt till samt försöker sno ungdomar från andra föreningar. På isen slår dom (med flit) klubbor över munnen på oförberedda motståndare, sänker någon med en slew-foot då och då eller tacklar någon i skallen bakifrån. Ändå förlorar dom en finalserie med 1-20...är skämskudde på det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Du har rätt. Och hur kommer det sig att vi kartlagt fakta och avslöjat alla lögner som tycks vara Apans rättesnöre?

Eftersom vi ledsnat över att de gång på gång i maskopi med äcklet brännvinsjournalisten som nyttig* idiot spred "sanningar" om att de var så mycket bättre, godare, finare, bästigare än alla andra, ty Apan hade..."värdegrunnnnnnnd".

Mest vidrigt var det när de skulle möta Läjkers i final för några år sedan. Aplasse och Apwallson gick då ut offentligt och förklarade i media att "Hela Sverige borde hoppas att Apan vinner, för en vinst för Läjkers "hotar den nationella hockeyn"".

Underförstått "läjkers spelare passar inte in här. De har konstiga namn och många har bruna ögon och svart hår dessutom. Till skillnad från de blåögda, blonda spelarna i Apan, en klubb med värdegrunnnnnnnnd."

Ja fy fan, man kräks.

*förresten, jag tar tillbaka. En nyttig idiot är en rysk spionterm och avser någon som springer andras ärenden utan att själv förstå det.

Men Fehlman var ingen nyttig idiot. Han visste förbannat väl vad han gjorde och spred sina vidriga lögner "jag har genom journalistiskt arbete funnit anonyma källor som säger..." helt i samförstånd med Apan, som använde dåren för att osanna rykten de ville ha ut.

Brännvinsjournalisten var en onyttig idiot, alltså.

Jag ger mig fan på att påhoppet på Osten - som tog fokus av Luleå som hade ledning med 2-0 och nästan 3-0 i matcher, men sedan inte kunde hålla konvcentrationen uppe utan torskade - var planerat av Apledningen och brännvinaren, som spred lögn efter lögn på ett sätt som bevisligen skulle ha inneburit att han borde ha dömts i civil domstol (om inte myndigheterna i Apschtaan varit korrupta och ap-anfrätta. I stället. I stället lurade de viss media - i protest från övrig - att prisa brännvinsjournalisten som tog världshistoriens kortaste time-out då han kände sig "rädd" för någon pytteliten grej någon skrivit på ett icke offentligt forum.

Ja fyfan för en sådan korrupt sekt-härva!
Kommentera