Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907358

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Du har rätt. Och hur kommer det sig att vi kartlagt fakta och avslöjat alla lögner som tycks vara Apans rättesnöre?

Eftersom vi ledsnat över att de gång på gång i maskopi med äcklet brännvinsjournalisten som nyttig* idiot spred "sanningar" om att de var så mycket bättre, godare, finare, bästigare än alla andra, ty Apan hade..."värdegrunnnnnnnd".

Mest vidrigt var det när de skulle möta Läjkers i final för några år sedan. Aplasse och Apwallson gick då ut offentligt och förklarade i media att "Hela Sverige borde hoppas att Apan vinner, för en vinst för Läjkers "hotar den nationella hockeyn"".

Underförstått "läjkers spelare passar inte in här. De har konstiga namn och många har bruna ögon och svart hår dessutom. Till skillnad från de blåögda, blonda spelarna i Apan, en klubb med värdegrunnnnnnnnd."

Ja fy fan, man kräks.

*förresten, jag tar tillbaka. En nyttig idiot är en rysk spionterm och avser någon som springer andras ärenden utan att själv förstå det.

Men Fehlman var ingen nyttig idiot. Han visste förbannat väl vad han gjorde och spred sina vidriga lögner "jag har genom journalistiskt arbete funnit anonyma källor som säger..." helt i samförstånd med Apan, som använde dåren för att osanna rykten de ville ha ut.

Brännvinsjournalisten var en onyttig idiot, alltså.

Jag ger mig fan på att påhoppet på Osten - som tog fokus av Luleå som hade ledning med 2-0 och nästan 3-0 i matcher, men sedan inte kunde hålla konvcentrationen uppe utan torskade - var planerat av Apledningen och brännvinaren, som spred lögn efter lögn på ett sätt som bevisligen skulle ha inneburit att han borde ha dömts i civil domstol (om inte myndigheterna i Apschtaan varit korrupta och ap-anfrätta. I stället. I stället lurade de viss media - i protest från övrig - att prisa brännvinsjournalisten som tog världshistoriens kortaste time-out då han kände sig "rädd" för någon pytteliten grej någon skrivit på ett icke offentligt forum.

Ja fyfan för en sådan korrupt sekt-härva!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ligger väldigt nära till hands att påhoppen på Osten var planterat från ett visst håll, väldigt lägligt att de kom precis vid 2-0 i semifinalserien! Jag har studerat Osten många matcher efter detta och han har inte gjort något som ens varit i närheten av nåt utspel, han står helt lugnt och tyst och bara studerar matcherna, inget skrikande, viftande, gapande, applåderande, viftande eller känsloyttringar överhuvudtaget. En individ som kan få såna utbrott som han beskylls för kan inte ändra sig så totalt, man är som man är och är man en känslomänniska med stora känsloyttringar så visar sig detta då och då man kan inte gå från att vara rabiat till helt kolugn match efter match, människan funkar inte så. Det som får stora utbrott får dessa återkommande blandat med mindre utbrott mellan varven, det är ungefär som den som kör för fort, svär, har taskig humor o.s.v det händer inte bara en gång, det upprepas. Snacket om våran kanske bästa tränare Rönken kan nog också tänkas vara planterat, han vann serien, europacupen, gick till final o.s.v och det finns folk som känner honom väl som går i god för att detta påståenden var omöjligt, dessutom hade han fått sparken med omedelbar verkan om det låg nåt i det.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vem är spindeln i nätet i sekten? Vem startade allt? Eller är det ett mer distribuerat svineri där flera bidrog till starten på sekten? Om man skulle ha en tribunal vem döms i apsekten? Är det Pea som ligger bakom allt och är överste-psykopaten? Eller är det en hård ursprungskärna på 2-3 pers som växt när fler blivit invalda? Antar att ap-lasse är ute nu tex? Lindgren var bara hangaround tidigare men nu fullödig medlem?

Vad driver dom?? Är det jakten på gluud?? Eller är det hat och missunnsamhet som är drivkraften??
Kommentera