Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1908035

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Håller med - och har du skaffat lådan! SNYGGT!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter första och ingen övertygande insats av Luleå. Snarare tvärtom några minuter i slutet av perioden, då Öret fick fast pucken i vår zon och tryckte på.

Det känns inte riktigt som att spelarna känner varandra i våra femmor och det är väl inte annat att vänta när vi saknar/får tillbaka spelare och det blir nya omvalsade femmor. Inte ens i PP fick vi till det spel vi tidigare under säsongen lyckats med och som jag uppfattade saken var det också nya PP-femmor vi prövade.

Tycker nog att Öret varit något farligare, speciellt vid två tillfällen då Palushaj får puck till höger och snabbt bryter in - ena gången hann han t o m bli helt naken, men Lassi räddade också.

Hoppas matchen vänder till Luleå-favör nu i andra - som mot Pölsan senast - för fortsätter det så här riskerar vi poängen. Öret har dock på inget sätt dominerat som Pölsan gjorde senast, men de destruerar vårt spel samtidigt som de hotar vårt mål då och då. En sådan som Palushaj kan ju själv avgölr matcher om han får puck och det har han definitivt fått i första perioden.

Vakna nu i paus, Luleå. Bättre spel i andra, tack!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jo nu väntar jag på den 2:a serien av Ekfatsserien nu är det stout varianten...
Finns visst en rejäl stout som ska vara imperial stout som lagrats ett bra tag dessutom :)
Kommentera