Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1911759

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Skön och viktig seger där två formsvaga lag letar efter "sitt" spel. Försvaret såg betydligt bättre ut än tidigare matcher och följdaktligen även en bra match av Lassi som dock inte ställdes på några större prov.
Ingen match som var direkt bra eller väckte några känslor, bortsett från hos Aptrollen som spränger hela säkringsskåpet varenda gång som Luleå vinner, men viktigt att se att Bulan håller på styra upp skutan.

Extra karma att jättebabyn Rynos filmning blev belönad med ett mål i arslet. Jag antar att han försökt ta efter Skeås konstanta filmningar där de fäller in benen vid minsta kontakt, men utan den tjocka mästerfilmaren Jimmie Jump som filmningsmentor så blev det ingen vidare bra filmning av Ryno. Är man så där gigantiskt jäkla stor som Ryno är så tappar man inte benen 2-3 sekunder efter en lätt kontakt. Bra av domarna att inte gå på den.

Tuff match mot Djurgården next Det börjar iaf likna något nu och får vi nu bara tillbaka Cehlin och Lundeström strax så ändrar jag inte mitt tips om topp 6.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh och Sven...håller med att det kanske inte var en höjdarmatch, men tycker ändå att det bitvis fina spelet från Linköpingsmatchen (då vi blev rånade på tre poäng) höll i sig denna match och tycker vi matchen igenom definitivt var värda tre pinnar. Nu är det topp 4 tippade laget Färjestad också i en svacka så inga höga växlar ska dras, men visst såg spelet bättre ut även försvarsmässigt sett samt att Lassi inte släppte in några höstlöv....hoppas att denna hållna nolla stärker honom också.
Kul också att se att Connolly går från klarhet till klarhet, hoppas att det håller i sig så blir han en av våra mer lyckade transatlantiska värvningar.....Farley tyckte jag också var helt ok idag.
Synd bara att vi ska behöva dras med Ap-Lindberg, han kan tyvärr förstöra en hel match...sätt in vem fan som helst utom honom.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hoppas Olausson lyfter snart för just nu håller han inte någon vidare klass.
Kommentera