Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1911768

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh och Sven...håller med att det kanske inte var en höjdarmatch, men tycker ändå att det bitvis fina spelet från Linköpingsmatchen (då vi blev rånade på tre poäng) höll i sig denna match och tycker vi matchen igenom definitivt var värda tre pinnar. Nu är det topp 4 tippade laget Färjestad också i en svacka så inga höga växlar ska dras, men visst såg spelet bättre ut även försvarsmässigt sett samt att Lassi inte släppte in några höstlöv....hoppas att denna hållna nolla stärker honom också.
Kul också att se att Connolly går från klarhet till klarhet, hoppas att det håller i sig så blir han en av våra mer lyckade transatlantiska värvningar.....Farley tyckte jag också var helt ok idag.
Synd bara att vi ska behöva dras med Ap-Lindberg, han kan tyvärr förstöra en hel match...sätt in vem fan som helst utom honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jepp, jag är inte orolig över spelet. Senaste två matcherna är klara förbättringar mot hur vi startade säsongen.
Håller med om att Connolly är grym där ute på isen... ligger bra till för att vara min mancrush of the season om han fortsätter i samma stil. Förra året var det Emil Larsson :)
Ska bli mycket intressant se matchen mot originalaporna (tom skeås smeknamn är mycket historiskt korrekt då det är snott från en mer anrik klubb :P) då de känns som det första riktigt starka testet enligt mitt tycke. Delvis på grund av att vi börjat hitta vårt spel nu.
Kommentera