Luleå HF

115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1912463

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Luleå gör en helt ok insats än så länge...tycker vi lyckas avväpna Djurgårdarna på ett bra sätt och vi får ett PP mål till. Dock är 1-0 en skör ledning mot ett skridskostarkt Djurgården men det känns iaf helt ok.
Djurgården fick också ett solklart mål bortdömt sen en Gårdare rammat Lassi likt Fläskberget brukar göra på random målvakter, men det konstiga är att Gårdaren klarade sig undan en goaltending interference då Gårdaren inte gjordee nånting alls för att undvika rammningen av Lassi.
Det är väl bara SKAIKa-trollen som tycker att det är ett solklart mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: En underbar match på Hovet och en härlig insats av Luleå.

Men de förbannade zebrorna winge och harnebring pallar inte trycket på ett fullsatt Hovet och tar flera utvisningar på Luleå som är helt sjukt felaktiga.

2-8 i utvisningsminuter just nu och på den senaste orkade inte Luleås jättefina PP stå emot gårdarnas starka PP.

Utvisningen var av det mest horribla slaget, där Luleå trycker på i ett anfall och utanför målgården står en Luleåspelare som en gårdare tacklar i ryggen så att Luleåspelaren ramlar på gårdarvakten Jensen. Zebrorna blåser och kommentatorerna är överens om att nu blir det PP för Luleå efter det fula överfallet.

Men vad gör zebrajäveln?

Han visar ut Luleåspelaren!

Jävla zebrajävlar. Jag skiter väl i om ni förstör "matcher" som Apan förstör med ful- och fuskspel, men här har vi en riktigt jävla fin riktig hockeymatch mellan två lag som kämpar enormt och gör det på ett hyggligt ärligt sett inför ett fullsatt Hov och härlig stämning från landets mäktigaste klack och Luleås starka bortaklack.

Fest, stämning och HOCKEY!

Med undantag från att ni, O(&/€&%#(/)( förbannade skitzebror inte pallar stämningen utan hittar på utvisningar/blundar för utvisningar och förstör matchen. NOLLOR!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Och när vi ändå pratar om goaltending interference så blir Olle utvisad för en sådan när han solklart blir intacklad i Djurgårdens målis, t.om SeMer kommentatorerna håller med att det är en dålig insats av domaren...och som kronan på verket så skjuter Hultström in 1-1 i det PP....tack jävla skitdomare.
Kommentera