Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1912654

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så efterdyningarna från den underbara kvällen på Hovet med som vanligt en underbar stämning och fullsatt när Djurgårn och Luleå möts; två lag som mot varandra alltid bjuder på fantastisk hockey, där alla ger allt och dessutom ärligt och hederligt utan fulspel och fusk a la Apan.

Sammantaget hade ju gårdarna mer av spelet och fler chanser men med en Lassi på Lassi-nivå samt ett Luleå som aldrig gav sig så fick vi inte orättvist 2 pinnar och det kunde blivit tre.

Luleå avgjorde ju genom en suverän insats av Einar när gårdarna räknat fel på sitt byte i förlängningen, men för övrigt lyckades båda lagen stå emot och höll i princip nollorna under hela matchen i övrigt.

Om det inte varit för zebrorna. De pallade ju inte alls trycket på Hovet och då talar vi väsentligen zebran winge.

Det var winge som visade ut Dicken varpå Luleå gjorde 0-1 i PP.

Varför åkte Dicken ut? Därför att han sa följande till zebran: "Ärligt, skojar du eller?"

Hur jävla känslig får en zebra vara? Pinsamt att åka ut för det där. Zebrorna förklarar i efterhand - tillsammans med den zebra som satt på läktaren som supervisor; höjdhopparen, som inte får döma då han inte klarat fystesterna - att 2 minuter för det där var helt OK, samt tillägger: hade Dicken lagt till något sexigt skulle han åkt på match samt rapporterats till difiplinnämnden för ytterligare straff...

Jag kan bara kommentera det där med: Ärligt, skojar du eller?

Än värre var det förstås när det gäller gårdarnas kvittering. Då fäller gårdaren Josefsson genom en hård crosschecking Ola som faller på gårdarvakten helt utan egen medverkan, varpå winge - vem annars? - visar ut Olle! Och i efterföljande PP sätter gårdarna 1-1.

Otroligt misslyckad zebra, denne winge. Är det oväntat att han är så j-a skitkass?

Nej inte alls.

Se bara på nedanstående länk från två år sedan där Winge är hur j-a bra placerad som helst och ser precis allt - varpå han delar ut den sannolikt värsta utvisning vi någonsin sett i Elitserien!

Jag gissar att winge ansåg att Mcflickier gjort en otillåten grimasch som skrämt livet av de tvenne warulfvarna, men frågan till Winge efter den utvisningen - som kan tävla om att vara den absolut mest felaktiga utvisningen inom elithockey någonsin - måste förstås vara: Ärligt, skojar du eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jahapp, där ser man vilken "läktarexpert" jag är. Snacka om att Lassi bevisade mig fel, och jag är superglad över det. Det krävdes det normala djurgårdsfusket med givmilda och helblinda domare för att göra mål på honom :)
Jag började faktiskt misstänka att han inte längre klarade av att spela på hans tidigare höga SHL-nivå men jag kan bara bocka och buga för tillrättavisandet. Även Sondell tycker jag skärpt till sitt spel men har inte lika höga krav på honom som våran forna lilla målvaktskung.
Domarna orkar jag inte ta upp då det mesta redan är diskuterad här inne, men till och med en otränad höjdhoppare är nästan bätt...nä förresten, han är fortarande sämst.
Tycker laget ser mycket bra just nu och livet leker som Luleåfan :)
Kommentera