Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913350

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: det mesta ni skapar är ju efter juniormisstag som inte kan förklaras! Frölundas mål är ju fina mål!! En styrning och ett backskott och ett mycket vackert solomål! Ni har ett domarmål och en bjudning av en som glömt han bytt lag;)

Gustavsson är grym ikväll men han räknas ju också!! Alla är enögda!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: haha men nu får du ju ge dig. Vi hade juniorbackar och Sondell (som är lika "stark" defensivt som en junior) vid alla tre av era mål :)

Jag vet du har sett mycket hockey i dina dagar men nog måste du väl vara van vid att domarna eventuellt missar situationer? I fallet med Tim så hade jag absolut köpt en tvåa, men är även av uppfattningen att han själv skapar hela situationen då han i hög fart backar rakt in mot våran enda powerforward. Emil Larsson kan inte gå upp i rök och sedan gillade jag inte att Tim låg väl länge på isen i vad som såg ut som extrema smärtor bara för att spela i nästa byte igen.
Sedan kom flertalet billiga kompensationsutvisningar som ett brev (innan Postnord) på posten, exempelvis den på Engsund som absolut INTE var en utvisning då Frölundaspelaren såg honom i god tid och vände ryggen till precis innan tacklingen kom, eller när Lasch fattade tag i en Luleåklubba och helt plötsligt blev väldigt vinglig på skrillorna. Domarna var klappkassa som vanligt men tycker helt ärligt det var hårdare utvisningar på Luleåspelarna än de i ditt lag.

Jag är trots förlusten nöjd med det spel vi visade upp ikväll och jag ser fram emot nästa batalj mot Frölunda :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Öh ert sista mål kom juh till pga vår juniorback inte räcker till i ett-mot-ett lägen dvs ett juniormisstag.
Kommentera