Luleå HF

115753 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913575

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svens favoritdomare ikväll. Antar att det stramar i skrevet på kommentatorn (ännu en av Svens favoriter) när han inser vilka som dömer matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, gudars skymning: ligan/SeMer goes all in monkey-jerk off; ger oss Älvsbyns-Bodens gåvor till Apan som zebror, Öhlund och Björk, samt "do jo vånt to spik inglisj, Rajtåla" Lindberg som kommentator.

Nå, jag ser matchen på E4/E22 i bil på väg till Öland, så jag ska väl inte bli alltför uppretad.

1-0 till Luleå efter första och av och till hyggligt spel av Luleå som kanske kunde haft mer och dessutom ser Lassi trygg.

I paus intervjuas trottoarkantsspelaren, nej pölsaspelaren, jag menar djurgårdsspelaren, nej pölsaspelaren, naj apspelaren, neg röglaren, nej djurgårdaren, nej - sedan idag röglaren Daniel Widing. Harrejavvlar med sådana globetrotters bland legoknektarna ska det till att hålla reda på var han för ögonblicket befinner sig.

Luleå har fått in Gustafsson igen och därmed flyttas Nisse ned till fjärde backpar med Styrman. Det har ju märkts i defensiven att NIsse fortfarande ÄR liten junis, så han behöver definitivt mogna ut mer men det kommer att komma med erfarenhet så att skynda långsamt med Nisse är klokt.

Vidare fortsätter man med Emil på Cehlins plats med Olle och Kovacs, där Emil kanske blir vitamininjektionen som behövs för att få igång Olle och fr a Kovacs. Förutsätter att det är klokt valt, även om det är trist att Einar - som är så duktig - nu fått nöja sig med Harju och Lindqvist. Nåja, vi hoppas det lossnar även där.

Petter-Connolly och Farley definitivt vår förstalina tills vidare och ett snyggt genombrott och crossvolley till Sondell som satte vårt ledningsmål.
Kommentera