Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913811

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket trevligt att läsa att Chelsea sparkbollsklubb planerar att skicka de, av lagets supportrar, som tycker det är trevligt att sjunga rasistiska och nazistiska visor på läktarna, till Auchwitz för att på plats få verkligheten förklarad.

Ett inititiv som hockeyn gärna kunde ta efter. Jag syftar då till Apan - som har svenskt rekord i att få personer i klacken avstängda för heilande - och dessutom har "supporter"-hulliganer som på nätet för fram främlingsfientliga budskap av typen hyllande av Breivik och koncentrationsläger/nazism-lögnerom motståndarlags sportchefer på sådant sätt att civila rättsliga myndigheter måste gripa in och sidan stängas. Detta unkna sätt som sipprar ut från Apan är en naturlig följd av den onaturliga sekt-verksamhet med lögner som verktyg som apledningen tillhandahåller under den falska beteckningen värdegrunnnnnnd.

Värdeogrund skulle vara mer passande och även dessa sektledare borde få följa de kretina apsupportrarna på koncentrationslägerbesöket, där man lämpligen byter ut ingångsportalen "Arbeit machts frei" till "Stanna hemma, idioter!"

Eftersom det nya högerblocket i riksdagen, bestående av modejatter, krist-rasister och svenskraister, nu murat in sig i hörnet och förhoppningsvis ställs åt sidan utan inflytande i riksdagen nu blir ganska lediga, kan de ju gärna följa med aporna på resan.
Kommentera