Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913814

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Slutligen är det med sorg man tar del av Patrik Cehlins tragiska berättelse (länk) där han sedan återkomsten till Sverige och SHL imponerat väldeliga - då han kunnat spela.

Men det har kantats av upprepad långvarig frånvaro och nu är det alltså dags igen, sedan han i sista försäsongsmatchen mot Burkölen åkt på en armbågstackling i huvudet av en Burkölsback.

När det gäller Cehlin brukar aprunkaranfrätta "skribenter" förklara att han hjärnskakningsskadades allvarligt i en match mot Luleå när han spelade i Rögle.

Det är ju formellt en korrekt beskrivning.

Men den är så lömskt anlagd att den ger alla läsare uppfattningen att Hemska Luleå överföll och skadade Cehlin.

Precis det som apskribenterna vill mena och ett naturligt led i spridande av apsanningar.

Sanningen är den att Röglespelaren Cehlin den gången kolliderade med EGEN RÖGLE-SPELARE och Luleå hade intet med saken att göra.

Däremot - när vi ändå talar Apinflytande på Cehlins sjukhistoria - är det nödvändigt att återigen förklara att Cehlin spelade varenda match för Luleå hösten 2016 fram till dess att vi hade mött Apan. I den matchen befann sig Cehlin i en situation framför apmålet, där han hade möjlighet att komma åt fri puck och måla.

Något som svinet swin-gerli ansåg motivera en jocke varpå han smällde till Cehlin i ansiktet med klubban varpå Cehlin fick kliva av matchen och följande åtta matcher.

swin-gerlis straff? Inget alls.

Här skulle jag vilja se att Luleå - liksom i natt Vancouver - förklarade att vi kommer att möta swin-gerli igen och då.... skulle gärna för övrigt se att man anställde Fredrik Svensson i truppen för att släppa fram honom i kommande apmatch med det uppfostrande uppdraget.
Kommentera