Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914098

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
CHL ikväll och hockey sänds på TV2 kl 18.39. Trodde jag, innan jag begrep att det var Apan mot Helsinki. Apan gör dock ett ärligt försök att fylla läktarna, genom att bjuda barn och tonåringar på gratis entré. Synd bara att de simultant gjort allt för att få folk ointresserade genom att förklara att det handlar om onödiga träningsmatcher mot Kalle Anka-lag från blåbärsnationer.

Helsinki har ju gått på apsnacket och ids inte heller ta i - torskade t o m mot Apan hemma senast.

Vi ska dock respektera och hylla Apan för att de visar respekt mot motståndarna och gör sitt bästa för att försöka skydda Helsinkis spelare från skador. Så här skriver man nämligen på officiella apsidan:

"Joakim Lindström utgår i afton, som en försiktighetsåtgärd."

Dock släpper man ut swin-gerli, så helsinki riskerar ändå att träffas av jockar.

När nu köpespelaren highsticking vilar går Apan till match med ett relativt hemvävt lag där massor av spelare är egna produkter från egna led från egna apblygden. Jag har räknat på laguppställningen och bara 15/22 spelare är köpespelare, dvs nästan 1/3 från blygden. Imponerande!

Såvitt jag förstått är highsticking ledig för att ställa upp i tvävligen Apschtaans snyggaste. Förra årets tvävling blev en missräkning då ingen vinnare kunde koras eftersom alla deltagare kom på delad sista plats. Men i år har highsticking som en Snövits styvmor tränat och tränat framför spegeln och är nu beredd att släppa fram sin vinnande min som han döpt till "Magnum" se nedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Magnum som vinnande min...haha har du sett Zoolander alltså? Hm heter inte hans min Banjo tror du?
Kommentera