Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914229

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ons 17 oktober Anaheim - Islanders
Lör 20 oktober Las Vegas - Anaheim
Sön 21 oktober Anaheim - Buffalo
Tis 23 oktober Chicago - Anaheim
Tor 25 oktober Dallas - Anaheim

Där har vi Anaheims närmaste fem matcher. Om Isac spelar samtliga, och Anaheim då - efter spekade 9 matcher - släpper honom för att utvecklas och växa till sig samt vinna ett år på rookiekontraktet, skulle han kunna lämna om ungefär 8 dagar.

Under förutsättning att de då inte får för sig att ta ned honom till AHL för att ha honom närmare och kunna plocka upp honom skulle det bli nödvändigt, skulle han kunna vara hemma för att delta i matchen

Lör 27 oktober Luleå - Morsan

eller kanske snarare

Tis 30 oktober Timrå - Luleå

Förutsatt att de släpper honom förstås. Nu är ju mer etablerade spelare på väg tillbaka, men nu har ju också Silfverberg blivit scratched, sedan han blockerade ett skott med handen och skadade handen. Dessutom har ju Anaheim Steel och kanske andra som de funderar på att släppa ned till AHL efter 9 spelade matcher vilket för Steels vidkommande sker redan nu på söndag. Frågan är om Anaheim verkligen kan göra sig av med så många, eller om de ändrar sig och väljer att behålla någon rookie i NHL längre tid denna säsong.

Isac är ju yngst, bara 18 år fortfarande, men har ju definitivt visat sig NHL-ready och framför allt är han riskfri att ha i spel - har inte varit inne på ett enda minusmål under sina fyra matcher och med bäst plusminus i laget.

Hmmm....man kanske blir tvungen hoppas att han levererar några nybörjarmisstag med baklängesmål som följd?

Nej, sådana är vi ju inte. Inga apfasoner.
Kommentera