Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914431

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bortamatch mot Frölunda igen. Isac fortfarande borta. Cehlin långtidsborta.

Och nu kliver Ola av på okänd tid. Nej, inte ryggen, som plågat honom i åratal. Nej, inte skuldran som bekymrat senaste åren.

Nu har han i stället tänjt på ledband i ena foten. En "vrickning" för att tala lekmannaspråk. Oklart hur länge han blir borta, meddelar Luleå, men en vrickning tror jag inte blir långdragen. mer oroande att Ola är så mycket borta. Det signalerar ju blålampa att han knappast kan anses ordinarie i någon laguppställning. Fint när han är kry och kan spela, men att Ola är ersatt är - och blir antagligen - så frekvent att ersättare på tillräcklig nivå måste finnas.

Med alla dessa viktiga spelare borta är det självklart att det inte går att hoppas att Luleå kommer ut på isen och spelar sönder motståndarna. Men sedan matchen mot Pungen har laget ändå visat att man kommer ganska långt genom att kämpa rejält och vara överens i lagspelet.

Så, visst kanske man lyckas stå emot Frölunda åtminstone något, men nu är det ju upp till Mike F. att fixa att vi får tillbaka pinnarna som Frölunda luggade oss på i Delfinen, då Luleå-utbildade JG levererade årets match när han trivdes med att komma "hem".
Kommentera