Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1915687

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nedräkningen rullar på. Det här är som att ha ett måttband man klipper en centimeter av dagligen i väntan på MUCK eller inlämning av en avhandling för disputation.

Om sex timmar är det nedsläpp för matchen Anaheim - Buffalo och eftersom Isac Lundeström lirat de senaste sex matcherna för Dux lär han väl spela idag igen.

Senast hade man ju faktiskt och änk-ligen lyft Isac från 3e-4e linor och han fick köra som vinge i 1a linan. Med Rakell på andra kanten, men med Ryan Getzlaf som center och denne visade sig inte alls vara i sal och ännu inte OK efter skada; Isac fick dock utmärkt kritik. Kanske får han köra i en offensiv lina i natt igen?

En fråga där man svarar tudelat. Visserligen j-t kul att det går så bra för vår 18-årige egna produkt. Men risken ökar för att Dux faktiskt får för sig att behålla honom och köra in Isac i NHL för säsongen.

Efter nattens match återstår bara två matcher, för att Isac ska komma upp till totalt 9 matcher i NHL (förutsatt att han spelar nämnda matcher); cå vi uppnår den tröskeln efter vilken planen varit att Isac kommer hem till Luleå Hockey för resten av säsongen:

Tis 23 oktober Chicago - Anaheim
Tor 25 oktober Dallas - Anaheim

Spänningen stiger. Kommer Isac eller kommer han inte.

Vi kanske kan locka honom med två helt nya vingar, som aldrig förlorat i SHL som forwards. Jag tänker på The Gun och Nisse....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En djungel av regler gör att dessa 9 matcher kan utökas till 12 men så gör man ytterst sällan. Lasse Lindgren intervjuades i pausen i Delfinen igår och han tror Lundis kommer hem till Luleå efter dessa 9? matcher, han sa att så skulle dom gjort i Vancouver iallafall, han är ju anställd av dom. SHL i kombination med JVM och eventuella matcher med Tre Kronor är den bästa utbildningen/utvecklingen för Lundis.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha. På nhl.com har de nu släppt gissade linjeringar vilket ger följande kedjor för Anaheim:
Ducks projected lineup
Isac Lundestrom -- Ryan Getzlaf -- Rickard Rakell
Max Comtois -- Adam Henrique -- Pontus Aberg
Andrew Cogliano -- Ryan Kesler -- Kiefer Sherwood
Ben Street -- Sam Steel -- Brian Gibbons

Isac skulle i så fall få lira vinge i förstalinan inatt igen?! Detta trots att många gissat att Getzlaf nog inte skulle palla en match till på raken utan bli "scratched", men vi får se. Om fem timmar har de tackat av Kariya tillräckligt och släpper puck för match. Då om inte förr får vi se hur det blir.
Kommentera