Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1917520

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lundeström stannar i kvacklaget...jättekul för honom så klart men nog känns det ganska surt vi inte ens får se honom hinna med att göra en enda riktigt bra säsong i Luleå. Såg verkligen fram emot att se vad han, Einar och E. Larsson hade kunnat uträtta i år då han växt till sig lite.
Blir mörkrädd när jag tänker på vad för trött finne eller omotiverad/talanglös nordamerikan vi kommer hitta som ersättare :P
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh:Ja. Väntan är över. Vi vet förstås ej helt säkert vad som händer under säsongen, men nu har vi inget annat att räkna med förutom att Isac Lundeström från och med nu blir kvar i NHL.

Den första konsekvensen är förstås att vi bara kan gratulera Isac som 18 år gammal etablerar sig i NHL. All the best, Isac.

Och den andra konsekvensen är naturligtvis att Luleå nu har tappat en viktig center och behöver en ersättare. Den jakten fortsätter.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ifall dom inte hittar någon klockren center att värva tycker jag dom skiter i det å istället värvar en forward samt kör Larsson som center. Är betydligt svårare att hitta en bra center som är ledig och Larsson har gjort det jäkligt bra som center. Dessutom kan det ses som ersättare till Cehlin.

Dvs Isac ---> Emil
Cehlin ---> NY
Emil ---> Gunler/Annan junior

Orsaken till att det räcker så är pga Mattsson överraskat samt Noel.
Kommentera