Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1917493

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jo, visst är det så att SKAIK är sakta men säkert på väg neråt...just nu känns det som att de lever på gamla spelare, precis som Färjestad gjorde och till slut rasade det...nu är ju Färjestad sakta men säkert på väg upp igen.¨
Håller också med Johan där att säsongen är ung än och SKAIK kan mkt väl studsa tillbaka och klättra, tycker personligen själv att de har lag för att vara bland de 5-6 bästa, kanske t.om bland de 4 bästa.
Däremot håller jag inte med att Lasse Johansson hade fingertoppskänsla på nyförvärven, det var jävligt många primadonnor SKAIK hade då också. Däremot var han duktig på komse komse samtal under nätterna till unga grabbar som lockades till Apan och det var dessa duktiga junisar från alla hörn av Sverige som Apan levde på...men den tiden verkar vara över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lundeström stannar i kvacklaget...jättekul för honom så klart men nog känns det ganska surt vi inte ens får se honom hinna med att göra en enda riktigt bra säsong i Luleå. Såg verkligen fram emot att se vad han, Einar och E. Larsson hade kunnat uträtta i år då han växt till sig lite.
Blir mörkrädd när jag tänker på vad för trött finne eller omotiverad/talanglös nordamerikan vi kommer hitta som ersättare :P
Kommentera