Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1922065

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Är inte bara monstrumen som går bananas när Apan lyckas te tre poäng första gången på 13 matcher.

ApPravda Norran blir lika galen, stimulerad av sektdoktrinen.

Först har de den dåliga smaken att med bild lyfta fram landets vidrigaste fuskare Fläskberget uppvisad på ett sådant sätt att ingen kan tro att det handlar om en hockeyspelare eftersom han ser ut att vara urtypen för det som Fröding beskrev som "jag köpte min kärlek för pengar, för mig fanns ej annan att få" även om han samtidigt ger intrycket av att vara just den person som varje utövare av världens äldsta yrke skulle neka inträde, av hygieniska skäl om inte annat.

Vidare får de fnatt eftersom köpejunisen Albin målet. Nu har denne skyttekung lyckats leverera hela två mål på bara 33 matcher i SHL och utnämns omedelbart, av ApPravda, till supertalang.

I M P O N E R A N D E !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi upplåter sidan för ett viktigt meddelande

POLISMYNDIGHETEN I SKELLEFTEÅ EFTERLYSER GEORGE "BUD" HOLLOWAY

30-årige Holloway är av medellängd och var senast synlig i Skellefteå Kraft Arena våren 2018. Han var vid försvinnandet iklädd svartgul dräkt samt handskar med plats för sex fingrar och beskrivs av närvarande vittnen ha varit dyster till sinnet vid tillfället. Holloway har tidigare visat stort intresse för kioskpersonal men har inte varit synlig i sådana sammanhang på senare tid. Hans arbetsgivare har kontinuerligt efterforskat Holloway på arbetsplatsen i Skellefteå Kraft Arena men enligt samstämmiga rapporter har han varit helt osynlig i området.

Information om den försvunne George "Bud" Holloway kan lämnas till närmaste polismyndighet, TV-programmet "Efterlyst", eller direkt till Holloways arbetsgivare där personalchefen Näsan Lindqvist (eller Lindgren eller Marklundmark eller vad tusan karln heter - inte lätt att tänka på namn när man har en sådan magnifik kran framför sig) utfäst en ekonomisk ersättning till den som kan lämna upplysningar av sådant slag att den försvunne Holloway kan återfinnas.
Kommentera