Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1923282

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, har man sett!

• Djurgårn torskade faktiskt borta mot Pölsan och det förlorade jag ett vad och ett glas Berhard på Svejk på!

• Och inte nog med det - Pungen som skulle gått förbi oss - men med en match mer spelad - om de tog 3p torskade faktiskt hemma mot Öret.

Vilket betyder att vi fortfarande är serieledare. Och nu för första gången utan att något lag bakom oss med hängmatch kan passera.

Ja, där ser man.

I morgon är det bara en match med teoretiska möjligheter för Malmö att passera Luleå men då krävs att det slår Timrå med 12-0 så det kan vi nog räkna bort:-)

Det betyder att vi kommer att ligga i serieledning ändå till torsdag nästa vecka. Då möter vi Öret borta och de må vara vårt bogeyteam, men visst har vi chans att ta tre pinnar då och hålla kvar ledningen. Hotet blir Frölunda, som i skrivande stund har lika många pinnar som vi med -2 2 i målskillnad. Frölunda möter Warulfven dagen efter så viss risk där.

På lördagen sedan har vi andra bogeyteamet Pölsan borta och ja, kanske chans att hålla serieledningen om vi tar 6p av Öret och Pölsan; enda hotet fram till dess är ju om Frölunda också tar 6p men tar in de ´2 mål de ligger efter på målskillnad i så fall ( de har själva B2B mot Warulfven samtidigt.

Ja, mycket att vänta på. Men i vilket fall kommer Luleå Hockey att ligga etta i tabellen ytterligare sex dagar nu. HÄRLIGT!

Och våra stenhårda damer vann igen mot DamGnaget. Denna gång spelades matchen i Älvsbyn och de kom nog inte upp i 6 200 åskådare. Men 422 stycken ändå och det är en fin siffra! Faktum är att av 86 spelade matcher i SDHL i år är det bara 8 matcher som dragit större publik.
Kommentera