Luleå HF

115667 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1923996

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Apan har gått vidare till kvartsfinal i vårt Europamästerskap för klubblag, Champions Hockey League. Apan har ju kontinuerligt misslyckats de gånger de varit med, med följd att de inte oväntat förklarat att det handlar om en Kalle Anka-turnering med skitlag från blåbärsnationer.

Så blir det förstås också denna gång, så snart de sparkats ut.

Hittills har de i gruppspelet haft väldiga problem med italienska mästarlaget som spöade Apan i en match och kunde mycket väl ha gjort det i andra matchen också.

Och i åttondelsfinalen mötte de norska mästarna och hade i första matchen stor ledning men tappade allt och fick bara oavgjort. I returen igår låg de ju under inledningsvis, lyckades sedan gå förbi med ett mål och det resultatet stod sig matchen ut trots att norrmännen hade massor av bud på mål.

Så med flyt har de lyckats bli kvar trots att det varit nära kollaps. I kvarten väntar nu tjeckiska mästarna från Pilzen och det vete fan om apflytet räcker då. Skulle det göra det väntar sedan Frölunda - ett lag som KAN Europahockeyn och dessutom antagligen är småsura över att de olyckades att avsluta Apans nästan rekordlänga rad av nollpoängare.

Ja, vi får se. Det enda vi säkert vet är att apmonstrukinställningen tills vidare är "fin turnering" men så snart de torskar och blir utsparkade konverterar omdäömet som vanligt till jela skitturneing;-)
Kommentera