Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1925707

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
ApPravda Norran gav upp och tvingades gå ut med en artikel där de förklarar att det är en apspelare som varit ute på Apschtaan och delat ut jockar till nattklubbsgäster, ordningsvakter och poliser.

Apan lade ju locket på och förbjöd skriverier eftersom det inte stämde med Apans värdegrunnnnnd, men tro det eller ej men de fortsätter försöka mörka.

Den skyldige går inte ut och erkänner, men ApPea kan inte längre neka fast när han nu kommer ut och erkänner, så erkänner han ta mig fan ingenting alls, som vanligt.

Artikeln i sin helhet:

En hockeyspelare i Skellefteå AIK är polisanmäld och misstänkt för våldsamt motstånd efter en händelse som skedde natten mot söndagen den 18 november. "Det är givetvis olyckligt. Jag fick reda på det dagen efter det inträffat", säger klubbdirektören Pea Israelsson. En spelare i Skellefteå AIK ska natten mot förra söndagen varit berusad och betett sig illa mot gäster på en nattklubb vid stängningsdags. Spelaren hamnade i bråk och vakter ingrep.

Det slutade med att det upprättades en polisanmälan mot spelaren, där misstanken är våldsamt motstånd.

Lars Westermark, chef för Polisen i Skellefteå, bekräftar att det upprättats en anmälan angående våldsamt motstånd i samband med ett omhändertagande av en person i Skellefteå förra helgen, 17-18 november, och att en förundersökning har inletts.

Norran har försökt kontakta spelaren via telefon och sms men har inte fått något svar.

Klubbdirektören Pea Israelsson svarar däremot på frågor och säger så här om det inträffade.

– Jag tycker givetvis att det är olyckligt. Jag fick reda på det här dagen efter att det inträffat, säger Israelsson.

Hur reagerade du?
– Ja, som jag sa så tyckte jag att det var väldigt olyckligt det som hänt.

Vad finns det för regler när det gäller alkohol under säsong?
– Någonstans har spelarna en fritid och den sker under eget ansvar. Om du går ut och tar en öl eller två så är det inga problem. Sedan handlar det här om elitidrottsmän och de har ett ansvar för sina kroppar. Att det skulle vara inskrivet i ett kontrakt, att du som myndig inte får dricka alkohol, de reglerna har vi inte, säger Israelsson.

Hur har ni hanterat detta internt?
– Vi har haft en träff med spelaren och vi har vidtagit vissa åtgärder.

Vad har spelaren själv sagt?
– Det är klart att han är ångerfull.

Det pågår fortfarande en polisutredning. Har ni funderat på att stänga av spelaren?
– Som jag sa tidigare så har vi vidtagit vissa åtgärder.

Hur går ni vidare med detta nu?
– I dagsläget så har vi som sagt vidtagit ett antal åtgärder. Jag tror att det här blir en viktig lärpenning för spelaren, med all den uppståndelse som blivit runt detta. Sedan får vi se om åklagaren tar det här vidare och hur vi i sådana fall då ska agera.

KOMMENTAR:

Har man sagt A, säger man B.

Det blir löjeväckande, patetiskt, skamligt och helt enklet aplikt att inte stå för vad som hänt utan bara gång på gång rapa upp det helt intetsägande "vi har vidtagit åtgärder" vad än det frågas om.

Först försökte Apan helt mörka bort det hela med följden att alla hockeyspelare i alla lag ska vara misstänkta, eftersom Apan inte tar på sig skulden. Men efter en vecka och när rättssak förbereds inser Apan att det hela blir offentligt och då försöker de mygla bort det hela genom att den som ska upp i rätten inte träder fram, och därmed kan alla övriga Apspelare bli misstänkt.

Inte stå för vad man gjort, så j-a typiskt Apan. Och när det inte kan mörkas bort helst skylla allt på "någon annan" som gärna får vara utifrån och därför lämplig som syndabock.

Är det någon som kommer ihåg kvalbyken? Våren 2005, när Apan spöat alla i kvalserien och det var lördagsuppehåll, med bara några matcher kvar. Då fick Apan för sig den goda idén att ställa till med fest och supa skallarna av sig, och en liten kanadick Chad Hinz körde i diket i fyllan.

När allt detta hänt körde Apan vidare med Hinz men han hade tappat formen, och då utsågs han till syndabock, sparkades, lämnades ensam i en etta i Apschtaan och ingen pratade med honom. Men alla andra blev ostraffade. ALLT VAR HINZ fel, menade sektapan. Kollar på på truppen finner man att Fläskberget var med förstås.

Jag tycker att Apan stoppar apstrutshuvudet i samden "vi har vidtagit åtgärder" - vad är det för j-a skitsnack?

Har man felat finns bara att erkänna rakt av. Att hålla på så här som Apan håller inte. Påminner väldigt om Hinzaffären; behövs bara att hela byken sväller så mycket så att de kan utse den stackarn till syndabock och sparka honom.

Ty i sekten gör ingen fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En del av det hela - jag talar om Apbyken - är förstås att handlar det om en ung spelare kan saker och ting till viss del förklaras och hanterar alla det rätt - står för vad man gjort, förklarar hur man agerat för att det inte ska ske igen och ber om ursäkt. Ja då blåser det snabbt över.

Men Apan ser inte till att något av detta sker.

I stället blir det bara "vi har vidtagit åtgärder, vi har vidtagit åtgärder, vi har vidtagit åtgärder". Tomma och till intet förpliktigande ord.

Kanske Apan inser att det finns en risk att någon riktig journalist tar reda på vem/vilka som är riktigt skyldiga? Som har lurat till sig en ung pojke och förmått denne att flytta femtio mil hemifrån, där Apan ska ta det ansvar som föräldrar annars skulle ha gjort. Men där Apans "insatser" - eller "de åtgärder som Apan vidtagit" - nu lett fram till att pojken blivit tagen av polisen. Undrar hur pojkens föräldrar känner det "vi liiiiitade på er"?

Jag vill ju påstå att denna apbyk inte är en isolerad händelse utan ett symptom på att något är sjukt, allvarligt sjukt i sekten.

Och när Pea nu likt en papegoja gnäggar "vi har vidtagit åtgärder" är det ingen jävel som tror honom.

Sanningen är snarare den att man frågar sig hur det kommer att Polismyndigheten i Apschtaan ännu inte beivrat det brott som nämnde Pea begick år efter år när han olagligen gick och tvingade till sig parkeringsavgifter från de som parkerade på kommunal mark? Och detta trots att myndigheterna gång på gång varnat brottslingen Pea om att det var olagligt!

Och - när tidningar informerats om saken hotade Pea att den som skrev om hans lagbrott skulle betraktas som att "sakna värdegrunnnnnnnnd". Ja, herre javvlar vilken sektmentalitet.

Ge er inte, Norran! Kräv papperen på bordet och att Apbyken tvättas en gång för alla! Och när ni ändå håller på kan ni också kräva att barnen i norra Västerbotten får tillbaka sina julgranar, som avvecklats för att betala gratismiddagar för Pea och hans ap-polare. Medan barnen får titta på genom fönstren och konstatera att:

All monkeys are equal. Some monkeys are more equal.
Kommentera