Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928301

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Apan fick inte med någon till JVM vilket framstår som märkligt eller inte för den påtänkta, Albin med värdegrunnnnnnnden, känns inte som en respektabel individ när Sveriges hockeyframtid skall visas upp i de fina salongerna.
Uppfriskande däremot var att talangfabriken Luleå fick med 2 från egna led, Lillnisse och sedan kommer Isac Lundeström så snart Montén fått reda på att han släpps av Anaheim.
Man blev glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det blir fint att följa Luleås hjältar i junis-VM under nyårsledigheterna och extra fint att Montén inte lurats av aprunkare att ta ut några Apor. De saknas nu ju mera överallt, förutom på bottenpositioner i junisligor. Och då vet vi att vi kan vara stolta över småkronorna och inte riskerar att några supertalanger delar ut jockar och fläskisar på is samt utan is på stan på natten:-)

Däremot känns det verkligen konstigt att se att de har tre allsvenska vakter och det tycks alla vara överens om.

Vi som varit med vet förstås att sedan lång tid är småkronornas spade märkt med Luleå Hockeys vackra klubbmärke, sedan spaden hanterats snyggt av Davir Rautio Berguv, Anders Nilsson, Johan Gustafsson, Joel Lassinantti och Filip Gustafsson.

Klart att de skulle fortsatt så och med hänsyn till historik och anor kunde väl Montén ha tagit ut Jesper Wallstedt? Nå, han lär sig nog från vilken klubb han ska hämta vakter.
Kommentera