Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928309

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det blir fint att följa Luleås hjältar i junis-VM under nyårsledigheterna och extra fint att Montén inte lurats av aprunkare att ta ut några Apor. De saknas nu ju mera överallt, förutom på bottenpositioner i junisligor. Och då vet vi att vi kan vara stolta över småkronorna och inte riskerar att några supertalanger delar ut jockar och fläskisar på is samt utan is på stan på natten:-)

Däremot känns det verkligen konstigt att se att de har tre allsvenska vakter och det tycks alla vara överens om.

Vi som varit med vet förstås att sedan lång tid är småkronornas spade märkt med Luleå Hockeys vackra klubbmärke, sedan spaden hanterats snyggt av Davir Rautio Berguv, Anders Nilsson, Johan Gustafsson, Joel Lassinantti och Filip Gustafsson.

Klart att de skulle fortsatt så och med hänsyn till historik och anor kunde väl Montén ha tagit ut Jesper Wallstedt? Nå, han lär sig nog från vilken klubb han ska hämta vakter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Senare idag är det full omgång i SHL igen. Skönt, för i tisdag hade jag Apmatchen i CHL på medan jag arbetade med annat och det var verkligen förskräckligt.

Men nu har vi följande matcher:

Brynäs IF - Linköping HC
Djurgårdens IF - Skellefteå AIK
Växjö Lakers HC - Timrå IK
Färjestad BK - Luleå HF
IF Malmö Redhawks - Rögle BK
Örebro HK - Frölunda HC
HV 71 - Mora IK

Det enda lag som kan passera oss och ta över första platsen är Warulfven - och det är just Warulfven vi möter i en tidig seriefinal. Matchen går i den lila arenan så lite på att det blir svettigt som fan, när Ulfvarne går ut med styrhockeyn och satsar på att vinna med 1-0 på tre perioder, vilket är tillräckligt för att gå förbi Luleå.

Huga, det blir en tuff uppgift och vi vet ju redan att vår stabilt producerade förstalina splittras eftersom Farley behöver vila några dagar.Ska vi tippa att Carl Matsson går in i en lina, men jag är inte helt säker på att Bulan sätter honom i ettan? Carl kanske får komplettera en annan lina, som får låna ut Farley-ersättare till ettan?
Kommentera