Luleå HF

115475 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928310

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Senare idag är det full omgång i SHL igen. Skönt, för i tisdag hade jag Apmatchen i CHL på medan jag arbetade med annat och det var verkligen förskräckligt.

Men nu har vi följande matcher:

Brynäs IF - Linköping HC
Djurgårdens IF - Skellefteå AIK
Växjö Lakers HC - Timrå IK
Färjestad BK - Luleå HF
IF Malmö Redhawks - Rögle BK
Örebro HK - Frölunda HC
HV 71 - Mora IK

Det enda lag som kan passera oss och ta över första platsen är Warulfven - och det är just Warulfven vi möter i en tidig seriefinal. Matchen går i den lila arenan så lite på att det blir svettigt som fan, när Ulfvarne går ut med styrhockeyn och satsar på att vinna med 1-0 på tre perioder, vilket är tillräckligt för att gå förbi Luleå.

Huga, det blir en tuff uppgift och vi vet ju redan att vår stabilt producerade förstalina splittras eftersom Farley behöver vila några dagar.Ska vi tippa att Carl Matsson går in i en lina, men jag är inte helt säker på att Bulan sätter honom i ettan? Carl kanske får komplettera en annan lina, som får låna ut Farley-ersättare till ettan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Flera intressanta matcher samtidigt i kväll.

I första hand Malmö-Röglet. Stekhett derby i Skåne och här kommer det att bli åka av och smälla i sargerna. Mycket intressant och >10 000 på läkarna!

Apan ska möta Djurgårn på Hovet och hårt skadedrabbade Djurgårn får en tuff uppgift om Apan tänker spela, vilket förstås inte är säkert eftersom primadonnorna ofta väljer att vila upp sig under matcherna i stället.

Pölsan mot Pungen också intressant. Faktum är att Pölsan nästan når Pungen - som just nu är trea i tabellen - vid vinst. Laget har ju gått bättre och bättre, medan jag länge väntat på att Pungen ska falla.

Sedan har vi
• Läjkers-Timrå
• Öret-Frölunda
• HV-Morsan

Svåra matcher för de tre lagen i botten som så väl behöver oväntade pinnar.

Nu kommer spelarna ut på isen i den lilla lila arenan!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej Sven, Long Time No Seen!! Härligt läge för Er, Lule i TOPP, Schtaaaaan ( som TROR de fortfarande är bra) , långt därnere, knappt ens på Play-In-plats?!?
Nåväl, nu till det VIKTIGASTE: Har Du o Busen avhandlat Årets Julöl ännu? Det viktigaste som FINNS i julförberedelser - vilka nyheter finns? Vilka är bäst? Vilka kan vi sända iväg till Schtaaaaan osv? Vad är bäst till sillen resp skinkan?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Spännande omgång!!
Kommentera