Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928417

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Flera intressanta matcher samtidigt i kväll.

I första hand Malmö-Röglet. Stekhett derby i Skåne och här kommer det att bli åka av och smälla i sargerna. Mycket intressant och >10 000 på läkarna!

Apan ska möta Djurgårn på Hovet och hårt skadedrabbade Djurgårn får en tuff uppgift om Apan tänker spela, vilket förstås inte är säkert eftersom primadonnorna ofta väljer att vila upp sig under matcherna i stället.

Pölsan mot Pungen också intressant. Faktum är att Pölsan nästan når Pungen - som just nu är trea i tabellen - vid vinst. Laget har ju gått bättre och bättre, medan jag länge väntat på att Pungen ska falla.

Sedan har vi
• Läjkers-Timrå
• Öret-Frölunda
• HV-Morsan

Svåra matcher för de tre lagen i botten som så väl behöver oväntade pinnar.

Nu kommer spelarna ut på isen i den lilla lila arenan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej men harrejavvlar!

De har tammefan satt ihop Höjdhopparen och Frisören att "döma". Ojojoj, det här börjar riktigt dåligt. Bara för Bulan att redan innan match räkna med många utvisningar så vet vi.

Å andra sidan har ju Warulfven Melart, som de köpt över från oss, och den galna höjdhopparen har ju ett antal "favoriter" som får extremt låga trösklar för att bli utvisade. När Melart spelade för Luleå tycktes han bli utvisad bara av att ha åkt in på isen.

NU KÖR VI!
Kommentera